Luukku numero 17

Nyt olisi myynnissä kasvatti Hulmurista! Kyseessä on 2-polvinen kasvatti, joka on syntynyt tänään 17.12.2012! Kasvatin kanssa ei tarvitse huolehtia, että pitäisi kiiruhtaa laatuarvosteluihin tai kilparadoille nopeasti - päin vastoin! Varsan kanssa saa touhuta rauhassa, niin kauan kuin sivuilla olisi edes jonkinlaista toimintaa ja menoa. Kodin ei siis tarvitse olla lainkaan aktiivinen, vaan rauhallisempaan elämään varsa lähtee myös mielellään. Haluaisin kuitenkin nähdä varsan olevan edes jotenkin käytössä, ja ehkä tulevaisuudessa jalostuksessakin. :)

Isä Dissonants HUM on ELA2 palkittu komea eestinhevonen. Luonteeltaan kiltti ori nauttii nykyisin jo eläkepäivistä, mutta ratsuna tästä saattaa yhä nähdä nuoruuden intoa ja paloa! Estepainotteinen ori on kilpaillut hyvällä menestyksellä, ja tällä onkin yhteensä 55 sijoitusta esteradoilta. Valjakkokilpailuista ori on myös saanut menestystä sijoittuen seitsemän kertaa, koulukilpailuissa kahdesti. Sukuselvitys on mahdollista kopioida sivuilta mukaan, jos haluaa!

Emä Kapriis HUM ei ole laatuarvosteluissa palkittu tai niinkään paljoa kilparadoilla menestynyt, mutta luonteeltaan tämä on oikein ihana! Suloinen tapaus, jota ei voi vain vastustaa, kun tämä katsoo hieman raukan oloisena silmäkulmiensa alta mahdollista rapsuttelijaa. Rauhallinen tamma, joka pitää huomiosta ja sen saannista. Kilpailuissa Kapi on tosiaan saanut vain 26 sijaa, mutta onhan sekin ihan kiitettävä ura - tamma kun ei ole asunut koko ikäänsä Hulmurissa!

Tässä siis jollekin rauhallinen ja kiltti eestinhevonen kotiin vietäväksi, jos kaipaa hieman erilaista ratsua itselleen! Tarjoukset otetaan vastaan sähköpostilla osoitteeseen virtuaali@pois.uinuva.net otsikolla luukku 17!

KAIKKI © ZIKI & MIWWY ELLEI TOISIN MAINITA!

VEYkalenteri