Luukku numero 15

Jälleen on aika esitellä muutama ori jotka ovat tarjolla jalostukseen, joten olkaahan tammojen omistajat tarkkoina! :) Molemmat ottavat tämän päivän ajan kriteerit täyttäviä tammoja vastaan. Mikäli haluat astutuksen jommastakummasta tarjolla olevasta orista, lähetä sähköpostia miwwyn@luukku.com niin sovitaan asiasta tarkemmin!

Metsik Vaba, tutummin Vallu on EVM-sukuinen punaruunikko ori, joka on luonteeltaan kovin räväkkä persoona. Ori on estepainotteinen, ja on jo ehtinyt jonkinverran kilpailla 90 cm:n luokissa, myös pärjäten ihan mukavasti. Ori ei ole nuoren ikänsä vuoksi vielä kovin kokenut, mutta kunhan ikää ja kokemusta karttuu on tavoitteissa ainakin eestinhevosten laatuarvostelu, ja luultavasti myös ERJ-laatis! Jälkeläisiä Vallulta löytyy vasta kaksi, joten Vallu ottaa nyt vastaan EVM-sukuisia eestinhevostammoja!

Härm AB onkin jo kokenut konkari, sillä ikää löytyy kunnioitettavat 27 vuotta! Se on myös estepainotteinen, mutta suvultaan yksipolvinen. Luonteeltaan Hämis on hieman temperamenttinen ja oman arvonsa tunteva, mutta on pohjimmiltaan kuitenkin kiltti ja omaa hyvät käytöstavat. Myös Hämikseltä jälkeläisiä löytyy kaksi, ja olisi toivottavaa että ori jättäisi useamman jälkeläisen. Valitettavasti ikää alkaa orilla jo senverran olla, että tässä on nyt viimeiset mahdollisuudet saada kyseisestä orista jälkikasvua!

KAIKKI © ZIKI & MIWWY ELLEI TOISIN MAINITA!

VEYkalenteri