Luukku numero 2

Nyt olisi ainutlaatuinen tilaisuus saada eestinhevostammallesi upea ori sulhoksi! Tabur ja Kõrge Mardikas ottavan tämän päivat tammoja vastaan ajan niin paljon kuin tarjolle tulee! Molemmat ovat kiertäneet kilparatoja, ja toki laatuarvostelut häämöttävät tulevaisuudessa. Jos sinulta siis löytyy evm-sukuinen tai 1-polvinen tamma tallista, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla!

Tabur on ruunikko eestinhevosherra, joka on oikea pehmonalle! Tämä ei koskaan kyllästy rapsutuksiin tai huomioon, mutta ratsuna tästä löytyy sitten se tulisempi puoli. Tarkka ja haastava ratsastettava, jolta löytyy intoa ja taitoa niin esteradoille kuin koulukiemuroihin. Myös ajaessa ori on näyttänyt pärjäävän hyvin. Sijoja olemme keränneet este- ja kouluradoilta, mutta myös valjakkoajossa olemme kilpailleet menestyksellä! Sijoja kertyy hitaasti mutta varmasti, ja tulevaisuudessa olisikin suunnitelmissa mennä ainakin ELAn laatuarvosteluihin, miksei myös YLAun. Tabur ottaa vastaan evm-sukuisia tammoja, miksei myös 1-polvisia!

Kõrge Mardikas on tästä kaksikosta se kilparatojen konkari. Tälle on kertynyt aikojen saatossa jo huimasti sijoja, ja edelleen ori saa näyttää taitojaan kilparadoilla. Ori on väritykseltään voikko, ja onkin periyttänyt myös jälkeläisilleen erikoista väriään! Orin on saattanut nähdä myös valjakkokilpailuissa ja koulukilpailuissa, mutta etenkin esteradoilla ori on menestynyt. Luonteeltaan ori on itsevarma ja päättäväinen, mutat ei haastava. Ori kaipaa vauhtia ja jännitystä elämäänsä, keskittyminen ei juuri koulukiemuroihin riitä! Tulevaisuudessa edessä ovat ainakin ELAun laatuarvostelu, ja ori on ilmoitettu YLAun marraskuun tilaisuuteen. Ori ottaa vastaan 1-polvisia tammoja.KAIKKI © ZIKI & MIWWY ELLEI TOISIN MAINITA!

VEYkalenteri