Luukku numero 3

Kolmannen luukun takaa löytyy myytävä eestinhevoskasvatti Naquilasta. Nyt on hyvä aika tehdä ostotarjousta, jotta aattona on oma eestinhevonen jolla käydä joulumaastossa! <:

Kyseinen kasvatti on tänään eli 3.12.2012 syntynyt, jonka sukupuoli on vapaasti päätettävissä, ja nimeenkin saa halutessaan vaikuttaa. Varsan isä on on tallin oma kasvatti, Väike Sugav NAG, jolla ei nuoren ikänsä vuoksi olla vielä paljoa tehty, mutta tavoitteet ovat korkealla. Varsan emä sensijaan on ehtinyt kerätä kokemusta jo enemmän, sillä Videvik HVL on paljon kilpaillut, ja jo palkittu eestinhevosten laatuarvostelussa II-palkinnolla, ja tavoitteena on käydä myös ERJ-laatuarvostelussa.

Kasvatti sukunsa puolesta painottuu esteratsastukseen, mutta mikään ei estä myös muiden lajien harrastamista. Kasvatilla ei kuitenkaan edellytetä kilpailemista tai laatuarvostelujen kiertämistä, vaan myyn mielelläni myös rauhallisemmin harrastavaan kotiin tai esimerkiksi ratsastuskouluun. Aktiivisuus ei tietysti ole pahitteeksi, mutta minkäänlaisia vaatimuksia tämän suhteen ei ole.

Vapaamuotoiset ostotarjoukset rohkeasti sähköpostitse osoitteeseen miwwyn@luukku.com, mukaan saa tarvittaessa kuvat.
Kasvatti myyty Jazzumille!


Orille:
© miwwy


Tammalle:

© miwwy

KAIKKI © ZIKI & MIWWY ELLEI TOISIN MAINITA!

VEYkalenteri